Skip to main content

Steun ons

De schoonmaakwerkzaamheden, het verzorgen, het socialiseren en het herplaatsen van de katten wordt gedaan door een vaste groep vrijwilligers, waarvan de meesten al jaren bij Stichting Dier onder Dak werken. Elke dag zijn er vrijwilligers aanwezig. Ondanks dat er alleen maar met vrijwilligers gewerkt wordt, is het soms lastig om alles financieel draaiende te houden. Daarom houden we een jaarlijkse collecte en zijn we naast de gemeentelijke vergoeding ook afhankelijk van donateurs en van giften. U kunt onze stichting op verschillende manieren ondersteunen.

Eenmalige gift

Eenmalige giften zijn natuurlijk altijd welkom! Aangezien wij in het bezit zijn van de ANBI-staus kunt u ook periodiek giften doen met een maximale belastingaftrek. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

U kunt uw eenmalige gift zelf overmaken naar NL24 RABO 0307 8657 89 t.n.v. Stichting Dier onder Dak

Erfenis of Legaat

Ook na uw overlijden kunt u ook nog veel betekenen voor onze stichting. Dit kan met een schenking of legaat via uw testament. In uw testament kunt u onze stichting benoemen tot begunstigde. Vanwege onze ANBI -status is dit vrij van erf/schenkbelasting zodat het gehele bedrag ook daadwerkelijk ten goede komt aan de stichting.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donateur worden

U kunt onze stichting ook steunen door donateur te worden voor een vrij te bepalen jaarlijks bedrag. Neemt u hiervoor telefonisch of per e-mail contact op met de stichting, zodat we u kunnen registreren als donateur.

Nadat u als donateur geregistreerd bent, ontvangt u jaarlijks een betalingsverzoek in de maand september via de nieuwsbrief, maar u kunt ook zelf een jaarlijks donatiemoment kiezen en het overeengekomen bedrag overmaken op NL24 RABO 0307 8657 89.
Via de nieuwsbrief krijgt u ook een uitnodiging voor onze jaarlijkse open dag, die meestal plaatsvindt op de zaterdag voor of na dierendag.

Wilt u op ons op een andere manier helpen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!